Overlay

Super, si že na pravi poti…

Na tej točki me zanima, na kakšen način želiš začeti s svojo spremembo?

Kdo sem jaz?

Moje ime je Matevž in v industrijo fitnesa sem po sreči zašel pri rosnih 14-ih letih, v času, ko o današnji poplavi trendov fit življenja in samooklicanih YouTube trenerjih, še ni bilo ne duha ne sluha. Sem zagovornik drugačnega pristopa treningov, moja teorija je, da mora biti fitness ne le strokovno usmerjen, temveč tudi zabaven in postati del življenja ter kar je najpomembneje – za vedno.

Razmišljam izven okvirov, spodbujam raznolikost vadb, rušim mite, da je fitness zaprt prostor z zapletenimi napravami in težkimi utežmi. Ne verjamem v “obupanje”, za to imam odličen skrivni recept in uspešno skrbim, da moji varovanci v času ko je najtežje dobijo tisto pravo “brco dobre volje”, ki poskrbi, da ne konča puška v koruzi.

V zadnjih letih dela, lahko številne svoje varovance pohvalim z izjemnimi rezultati. Imam srečo, da sodelujem s široko paleto različnih ljudi, od takšnih, ki si želijo manjših sprememb, tistih, ki nosijo breme odvečnih kilogramov, pa vse do posameznikov, ki so že dosegli rezultate in si želijo še na stopničko višje. Naj bo izguba kilogramov, izboljšanje tonusa, pridobivanje kondicije ali mišične mase.

Kot AFP licenciran osebni trener in prehranski svetovalec ti lahko pomagam do spremembe, katero si (že dolgo čas?) želiš. Ali je to tvoja sanjska FIT postava, izguba kilogramov ali pa samo razgibavanje telesa zaradi prekomernega sedenja v službi.

Kaj pravijo o meni?

Z Matevžem sem se intenzivno pripravljala na tekmovanje, pa tudi malo na poletje.

Skupaj sva trenirala devet tednov. Napisal mi je dieto za izgubo maščobe in napredek se je pokazal že v prvih 20ih dneh. S končnim rezultatom sem več kot zadovoljna!

Pridobila sem na mišični masi, izgubila odvečno maščobo in izločila kar nekaj vode iz telesa.

Na treningih mi je podal ogromno znanja o prehrani, mišicah in pravilni izvedbi vaj. Sedaj si treninge lahko sestavljam sama.

Skozi vse te ure me je spodbujal in motiviral. Ni bilo izgovorov in mi s tem dokazal, da sem sposobna več. Lahko se zanesem nanj.

Hvala Matevž!!

Mojca Cesar

Matevž je fitnes trener na mestu, svoje delo opravlja profesionalno in s srcem. Treningi z njim so vedno v duhu pozitivne energije in smeha, tudi če gre za treninge ob 6h zjutraj. Preden sva začela s treniranjem sva se pogovorila o mojih željah, ciljih in skladno s tem je pripravil vadbe.Treningi so vedno prilagojeni mojim sposobnostim in se smiselno nadgrajujejo, nikoli pa ne pretirava. Všeč mi je fleksibilnost, vsak trening je drugačen, kar se mi zdi zelo pomembno, da se ne naveličaš. Pridejo tudi dnevi, ko nimaš motivacije za vadbo, a če delaš z Matevžem, je to vse lažje, saj je pravi motivator – prepriča te, da zmoreš več, kot si misliš. Nobene stvari ne prepušča naključju, pri njemu je vsaka malenkost pomembna, tudi kako pospraviš orodje. Poln je znanja o anatomiji telesa in nasvetov za zdravo prehranjevanje ter njenem pomenu pri treniranju. Po vsakem treningu z njim se počutim odlično in se z veseljem spet vrnem. Obvlada!

Martin Stariha

Ko sem se pred tremi meseci odločila, da naredim nekaj zase, sem po spletu iskala fitnes center, ki bi mi najbolj ustrezal. Tam so mi priporočili osebnega trenerja Matevža Krajnca.

Z Matevžem sem se dogovorila za osebno srečanje in že po prvem srečanju sem dobila zelo dober občutek. Začela sva trenirati dvakrat tedensko, po nekaj tednih pa so se že začeli kazati prvi rezultati mojih ciljev.

Zato lahko rečem, da je v veliki meri zaslužen Matevž, ki je znal prisluhniti mojim željam in moji zmogljivosti. Je izredno razumevajoč, predvsem pa ima veliko znanja glede osebnega trenerstva, je velik poznavalec funkcionalnosti telesa, odlično mi svetuje glede prehrane. Vedno je zelo sproščen, dobre volje, nasmejan, izredno prijazen, ne pretirava in ne sili, če vidi, da ne zmoreš več.

Matevž ti na individualen pristop pomaga do želene teže. Njegovo vodilo je dobro počutje stranke, kar ima zame resnično velik pomen in zato z veseljem hodim na fitnes in uživam na svoji poti do zdravega in fit življenja.

Magda Galjot