Overlay

Magda Galjot

Ko sem se pred tremi meseci odločila, da naredim nekaj zase, sem po spletu iskala fitnes center, ki bi mi najbolj ustrezal. Tam so mi priporočili osebnega trenerja Matevža Krajnca.

Z Matevžem sem se dogovorila za osebno srečanje in že po prvem srečanju sem dobila zelo dober občutek. Začela sva trenirati dvakrat tedensko, po nekaj tednih pa so se že začeli kazati prvi rezultati mojih ciljev.

Zato lahko rečem, da je v veliki meri zaslužen Matevž, ki je znal prisluhniti mojim željam in moji zmogljivosti. Je izredno razumevajoč, predvsem pa ima veliko znanja glede osebnega trenerstva, je velik poznavalec funkcionalnosti telesa, odlično mi svetuje glede prehrane. Vedno je zelo sproščen, dobre volje, nasmejan, izredno prijazen, ne pretirava in ne sili, če vidi, da ne zmoreš več.

Matevž ti na individualen pristop pomaga do želene teže. Njegovo vodilo je dobro počutje stranke, kar ima zame resnično velik pomen in zato z veseljem hodim na fitnes in uživam na svoji poti do zdravega in fit življenja.