Overlay

Osebno trenerstvo

Ne glede na to, ali si star 20 ali 80, si zadnjih 10 let pridno basal krofe in pice, imaš za seboj že super rezultate in izkušnje, pa si želiš še na stopničko višje, ali pa zbiraš pogum za prvi vstop v fitnes,.. zagotavljam, da bova skupaj sestavila učinkovit načrt za uspešno pot do cilja, na kateri ti bom v z vsem znanjem in potrebno oporo, stal ob strani.

#Misija: hujšanje

V programu hujšanja se posvetiva izgubi odvečne telesne maščobe s ciljem. Izdelava strateški načrt, do potankosti prilagojen le tebi, zato opcija “posredujem sosedu” žal odpade. Treningi potekajo pod mojim skrbnim nadzorom, sledenje prehranskemu načrtu, ki ga izdelava, pa je tvoja naloga za preostalih 23 ur dneva.

Seveda skupaj tedensko pregledujeva, kontrolirava, meriva in prilagajava, v kolikor je to potrebno. Program zagotavlja, da na tvoji poti NE boš izgubil motivacije, temveč le tiste neželjene kilograme. Kljub jasno začrtanemu cilju, projekt izgube maščobe ne sme biti monoton. Prepričanje, da moraš ure preživeti na kolesu in tekaču, je skrajno zgrešeno.

Zagotavljam zanimivo “potovanje” od utežarne, do kardio naprav, z vmesnimi postanki, kjer bova v pozitivnem vzdušju skupaj pridno puščala odvečne centimetre. A veš tisti škrat, ki se ponoči prikrade v tvojo omaro in oža tvoja oblačila? Nebodigatreba bo definitivno postal stvar preteklosti in vstop v tvojo garderobo mu bo trajno prepovedan.

#Misija: oblikovanje telesa

Program za tiste bolj izkušene, ki imate že nekaj odkvihtanih serij in raztegnjenih “zajl” v zadnjih letih, je naprednejši in osnovan na študijah priznanih fitnes gurujev, ki zagovarjajo preizkušene in utemeljene metode, vendar je ponovno (kot vsak) izdelan popolnoma prilagojen uporabniku. Torej načrt, s katerim bova gradila tvoje mišice, ne zagotavlja enakih rezultatov pri tvojem “gym buddy-ju”. Upoštevati je treba dejstvo raznolikosti v odstotkih mišične mase, bazalnem metabolizmu, hormonskem ravnovesju in navsezadnje v genetiki, zato ni recepta, ki bi pri vseh deloval z enakim rezultatom. Kot vsaka stvar v fitnes svetu je tudi plan treninga za pridobivanje mišične mase tesno povezan s pravim prehranskim načrtom.

Eno brez drugega enostavno ne gre in večina se skoraj ne zaveda, kako nekateri na videz majhni dejavniki, izrazito vplivajo na hitrost in kakovost pričakovanih rezultatov. Treningi potekajo raznoliko, zagovarjam širok spekter načinov vadb, saj se telo vse prehitro adaptira in preden se zavemo, imamo zategnjeno ročno zavoro na poti proti cilju. Seveda bodo najini treningi pretežno v utežarni, izvedel pa boš vse skrivnosti različnih tehnik za dvig intenzivnosti, vse od mehansko naprednih “drop set-ov”, kompleksnih vaj, “time under tension” sistema, “load set-ov”, “break down-ov”, ekscentričnih kontrakcij, ipd... pfffff, morda odkriješ celo kakšno novo mišico, za katero do sedaj sploh nisi vedel, da jo imaš.

Si za spremembo, imaš vprašanje ali pa te enostavno zanima, kdaj začneva?

Kontaktiraj me že DANES na 040/835-421 ali izpolni obrazec in rezerviraj brezplačen posvet.

Hej, če ti je še bolj domače, se lahko tudi chatava preko Facebooka.

Ampak Matevž! Vidim, da si ti iz Ljubljane jaz pa...

iz čisto drugega kraja.

Brez skrbi, nič ni izgubljeno. Ob današnji tehnologiji, vrhunskih kamerah na že najslabšem mobilnem telefonu lahko spremljava napredek kar na daljavo.

Ravno v ta namen sem sestavil svoj program "ONLINE TRENERSTVO". Te zanima? Klikni na gumb spodaj.