Overlay

Prehransko svetovanje

Pizze, krofi, burgerji, pomfri, čipsi,

…nekaj brez česa ne moremo in obenem nekaj zaradi česar marsikaj ne moremo.

Vsak od nas potrebuje energijo za vse procese, ki potekajo v telesu, ter dodatno energijo za fizične aktivnosti in napore.

Potrebe po energiji so med ljudmi zelo različne, kar predstavlja tudi osnovno omejitev posploševanja prehranskih priporočil.

Ne glede na to, ali smo fizično aktivni ali pa si želimo le uravnotežene diete za dobro počutje in splošno zdravje, je vsak načrt potrebno skrbno prilagoditi uporabniku. Prav v tem se pogosto skriva razlog, da diete, ki jih dobimo od sosede ali prijatelja, ne delujejo.

Sigurno smo že prav vsi slišali rek; “Si to, kar ješ” - po tej logiki bi po fitnesih slišali samo kokodakanje. Šalo na stran, dejstvo je, da je fitnes populacija (še zmeraj precej slabo, pa vendar), v določeni meri najbolj seznanjena s temelji zdrave prehrane.

Še zmeraj tonemo v poplavi napačnih, zgrešenih, neutemeljenih informacij, ki so nam dostopne širom spleta, pa vendar se ob brskanju (po bolj znanstveno osnovanih straneh), le najdejo tiste prave in uporabne smernice.

Največji prehranski triki se skrivajo v malenkostih, ki jim noben ne posveča pozornosti in ravno te premišljeno vključim v programe, ko načrtujemo dietno preobrazbo.

Največje zadovoljstvo zame je trenutek, ko moja stranka ugotovi, da “dieta” ne pomeni stradanje in piščanca v omaki iz solz trpljenja z razkuhanim brokolijem na strani, temveč vrsto različnih makrohranil, ki vključujejo neskončen spekter okusov po lastnih željah…in ravno to je tisti ključ, ki zagotavlja uspeh pri osvajanju novega prehranskega življenjskega stila.

 

Bova spremenila tvoje prehranjevalske navade?

Kontaktiraj me že DANES na 040/835-421 ali izpolni obrazec in rezerviraj brezplačen posvet.

Hej, če ti je še bolj domače, se lahko tudi chatava preko Facebooka.