Overlay

VADBA KAR DOMA, A POD BUDNIM OČESOM OSEBNEGA TRENERJA

Veliko stvari je takšnih, ki jih lahko opravimo kar od doma. Delamo lahko od doma, nakupujemo lahko od doma, najboljše pa je to, da lahko kar doma poskrbimo tudi za svoje zdravje. In ne, ne govorimo o tem, ko doma naredite par počepov ali si enkrat tedensko prižgete vadbo na YouTube kanalu. Gre za koncept, ko si na dom pokličete osebnega trenerja, ki s seboj prinese vse potrebne pripomočke, za vas pripravi osebni program in vam pomaga do željenega cilja!

Morda koncept, ki je bil še nedolgo nazaj rezerviran zgolj za premožnejše, postaja dostopen vsem, ki se iz takšnega ali drugačnega razloga, ne želijo ali ne morejo, znojiti v polnem fitnesu. O osebnem trenerju na domu je verjetno razmišljal že vsak, ne le tisti, ki so zelo zaposleni in težko najdejo čas za obisk fitnesa ali vodenih vadb. A pomanjkanje časa ni edini razlog, da bi pričeli razmišljati o osebnem trenerju na domu.

Ko se odločite, da želite doseči boljšo kondicijsko pripravljenost ali spremeniti svojo postavo, se včasih zazdi, da je okoli vas preveč strokovnjakov, ki vam dajejo nasvete o prehrani, vadbi in celo spanju. Prav tako je lahko vstop v telovadnico za marsikoga naprijeten, tam nato krmariti med ponujenimi vadbenimi napravami in se držati določene rutine, ki vas bo pripeljala do želenega cilja. Kljub temu, da ste morda že razmišljali o osebnem trenerju, pa je lahko to za marsikoga prevelik finančni zalogaj, zato je pametno premisliti o osebnem trenerju, ki vas bo obiskal na domu in tako ne boste imeli več izgovorov, da se ne spravite v fit formo, ki si jo zaslužite.

Vadba na domu, pod budnim očesom osebnega trenerja prinaša številne prednosti, opremo, trenerja in prilagojeno vadbo, ki bo ustrezala vsakemu posamezniku, sledila bo vašim ciljem in vašim spretnostim. Vadba na domu je odlična tudi zato, ker se lahko vsak nauči pravilno izvajati vaje, z novimi pripomočki. Verjetno ste na fitnesu kdaj opazovali ljudi, ki so tako vešči vsakega pripomočka, ki ga primejo v roke, na fit žogi izvajajo nepoznane vaje in kot profesionalci uporabljajo penasti valj, vi pa ste se mučili že samo s počepi in vadbenimi trakovi. Osebni trenerji na domu vas lahko seznanijo z veliko različnimi vadbenimi pripomočki, ki bodo vašo vadbeno uro ponesli na višjo raven.

Pri vadbi na domu boste do sebe in do svojega osebnega trenerja tudi bolj pošteni. Vsako osebno trenerstvo se prične s pogovorom 1 na 1. Študije kažejo, da se človek v 10-minutnem pogovoru približno trikrat zlaže. “Veliko telovadim, moja prehrana je zdrava, komaj kdaj spijem kak kozarec.” Z osebnim treningom pa boste s popolno poštenostjo dosegli veliko hitrejše rezultate v domačem okolju, ki je prizorišče vsega vašega početja. Bolj verjetno je namreč, da boste doma do sebe in drugih bolj pošteni, kar vam bo na dolgi rok tudi najbolj pomagalo doseči zastavljenje cilje.

Individualizirani fitnes trening v udobju vašega doma je nadgradnja vsega, kar ste poznali do danes. Pomembno je tudi to, da ima vsak, ki se za to odloči, manj možnosti za poškodbe in hitrejšo rehabilitacijo, saj se vam osebni trener popolnoma posveti. Doma boste tudi lažje in hitreje zgradili fitnes samozavest. Domači fitnes je lahko sijajen, da se boste počutili bolj močne, fizično, psihično in čustveno. Prav tako lahko v domačem okolju hitreje napredujete, saj boste v sproščenem okolju, kjer si dovolite zaupati.

Domači fitnes je tudi odlična priložnost za vse, ki se soočate s pomanjkanjem časa ali pa v svoji bližini nimate fitnesa, ki bi zadoščal vašim potrebam - tam ni kvalitetnih osebnih trenerjev, v njem se ne počutite sproščeno, ali do njega potrebujete preveč časa, ki bi ga že lahko izkoristili za vadbo.

Tudi mene je situacija, v kateri smo se znali v sredini marca, pripeljala do razmišljanja in zaključka, da je potrebno misliti izven okvirjev in ljudem ponuditi bolj dostopne in kakovostnejše treninge, v udobju njihovega doma. Pripravljen sem na vse izzive, na posameznike vseh ravni telesne pripravljenost, ne glede na sposobnost in predhodno znanje, starost in izkušnje. Spremljal bom vsak vaš korak, vsak najmanjši napredek ter skupaj z vami preobilkoval vaš fitnes načrt tako, da se bo kar najbolje skladal z vašimi željami. Prav tako pa se bom prilagajal vašemu urniku! Prizadevam si, da se moje stranke naučijo življenjskih navad, ki jih bodo spremljale vse življenje.

Prepustite se toku življenja in si ne dovolite, da vas izgovori, odvračajo od cilja! Spomnite se, da lahko fitnes sedaj pride tudi k vam!

Sedaj pa res izgovorov več ni. Kdaj začneva?

Kontaktiraj me že DANES na 040/835-421 ali izpolni obrazec in rezerviraj brezplačen posvet.

Hej, če ti je še bolj domače, se lahko tudi chatava preko Facebooka.

 

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja